Skriv til os

hele året rundt...

RØNNE STRAND CAMPING

Book din ferie i vores online bookingsystem.

TELT – CAMPINGVOGN – AUTOCAMPER

Campingplads tæt på strand, skov & by…

Camping på Bornholm i egen campingvogn, telt eller autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede meter fra Antoinette strand ligger Rønne Strand Camping, en hyggelig plads, midt i skoven tæt på stranden og Rønne.

Rønne Strand Camping et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser. Hos os kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. I  højsæsonen er der gratis yoga og aktiviteter.

Vi har mange forskellige typer pladser, så her er noget for alle, uanset om du ønsker sol, læ, skygge eller udsigt.

Hvis du er til løb, cykling eller anden motion er der masser af aktivitet i og omkring campingpladsen hele sæsonen. Rønne Strand Camping ligger ved en af øens fineste sandbadestrande, Antoinette der er en af de meste populær badestande  og skønneste skovområde Nordskoven.

Campingpladsen ligger perfekt for udflugter til hele øen.

HYTTER

Vi tilbyder overnatning med afslappet og uformel atmosfære. Vores hytter har plads til alle, både – børn og voksne – og til dig der vandrer, cykler eller udforsker øen i bil. Hytterne er fra 2 til 6 personer. Nogle med bad og toilet.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede m. fra Antoinette strand ligger Rønne Strand Camping et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser, tæt på skov og by…

AUTOMATISERET

INGEN RECEPTION, MEN STADIG FANTASTISK…Rønne Strand camping har været under stor forandring. Dog er både hyggen og stilheden på pladsen stadig helt intakt. Og med naturen og den skønne strand lige uden for døren

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage og CAMPBARDO med os…

3 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Nordskoven Strand Camping, Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab BORNHOLMSLINJEN… Tjuhej, hvor det går… Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 3 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 20 14 68 49 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00 – Nordskoven Strand Camping +45 40 20 30 68