Ring til os

+45 40 10 10 65

Skriv til os

info@camp2go.dk

MENU
MENU

MENU

YOGA SANDTRÆNING & ZUMBA ER GRATIS FOR VORES GÆSTER BOENDE PÅ VORES CAMPINGPLADSER

FOR GÆSTER DER IKKE BOR HOS OS ER PRISEN PR. TIME DKK 70

MOVE BORNHOLM BY NOMI… DUEODDE I UGERNE 27 – 33 & NORDSKOVEN I UGERNE 29 – 31

YOGA – SAND TRÆNING – COLAR DANCE – SALSA – ZUMBA – EVENTS

MOVE Bornholm by Nomi

har fast base på Dueodde Familiecamping & Hostel Oog Nordskoven Strand Campig på Bornholm. Gæster der bor på Hasle Camping & Hytteby har gratis yoga, beach workout og zumba på Nordskoven Strand Camping.

I løbet af sommeren vil der være en mængde timer og events at finde på Dueodde Familiecamping & Hostel og Nordskoven Strand Camping. Vores intention er at give dig en fantastisk og aktiv ferie, hvor du har mulighed for at træne, have det sjovt og mærke roen brede sig.

Der er et fastlagt program og derudover vil der være events og workshops der henvender sig til børn sammen med forældre, børn uden forældre samt ”børnefri” events.

Der vil være forskellige spændende workshops  blandt andet, Akrobatik og dans, Nomi Kronberg og gæsteinstruktører fra hele Danmark byder velkommen til en sommer fyldt med bevægelse, grin og fordybelse.

OBS:

Børn er velkomne til alle timer, under forudsætning af at de ikke forstyrrer undervisningen.

De dage der er specifikke events vil skema for dagen være ændret. Nærmere beskrivelse af alle events, timer og gæste instruktører findes på:

Info findes også på facebook siden MOVE Bornholm By Nomi: MOVE Bornholm By Nomi

Alle faste timer er ”drop in” klasser, det vil sige der ikke kræves tilmelding. Info og tilmelding til events vil også være at finde under event kalender og  i receptionen på Dueodde Familiecamping & Hostel og Nordskoven Strand Camping.

© Copyright - Camp2Go - Tel. +45 40 10 10 65 - info@camp2go.dk