Ring til os

+45 40 10 10 65

Skriv til os

info@camp2go.dk

HASLE CAMPING & HYTTEBY

Book din ferie i vores online bookingsystem.

HASLE CAMPING & HYTTEBY

HYTTER

En rigtig hyggelig campingplads, tæt på by, skov og den fineste badestrand 200 meter fra campingpladsen samt masser af oplevelser lige rundt om hjørnet.

Vi kan tilbyde 9 forskellige hytte typer fra 2 til 8 personers, de fleste med toilet og bad.
Alle hytterne er fuldt udstyret med køkken service, dyner og puder, samt terrasse med grill, havemøbler og fri wifi. Vores store luksushytter er alle handicap venlige.

Hytten er til rådighed fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og skal på afrejsedagen forlades senest kl. 10.00.
Bemærk ved tilkøb af slutrengøring kan hytten benyttes til kl. 12.00
( gælder dog ikke for hytter med husdyr )

Linned skal man selv medbringe, eller leje linnedpakke hos os for dkr. 90,- pr. sæt inkl.
1 håndklæde.

Morgenbrød kan bestilles dagen før, så er det pakket og klar til afhentning.

Husdyr må gerne medbringes dog er slutrengøring obligatorisk.

04
dec

Bjælkehytte 2 personer

2 Personers hytte med bad og toilet. Et værelse, hvor der er dobbeltseng m/ dyner og puder Tv, el varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler.

LÆS MERE
03
dec

Bjælkehytte 2 voksne & 2 børn

Hytte med bad og toilet til 2 voksne og 2 børn. 1 værelse, hvor der er en 3/4 seng, sovesofa m/dyner og puder. Tv, el varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler.

LÆS MERE
02
dec

Bornholmerhytte 5 personer

Hytte med bad og toilet. 1 værelse m/ dobbeltseng, 1 værelse m/køjeseng og 1 enkelt seng samt dyner og puder. Tv, el varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler

LÆS MERE
01
dec

Luksushytte 8 personer

Hytte m/ bad og toilet. 1 værelse m/ dobbeltseng, 1 værelse m/køjeseng & 1 enkelt seng samt hems & dyner og puder Tv, el varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler Handicapvenlig.

LÆS MERE
30
nov

Fiskehytte 2 personer

Hytte til 2 personer uden bad, toilet og vand. 2 enkelt seng m/ dyner og puder El varme, te- køkken m/ køleskab, kaffemaskine samt terrasse m/ grill og havemøbler.

LÆS MERE
29
nov

Hobbithytte 2 voksne og 2 børn

Hytte u/ bad, toilet og vand. Stor bred seng på 210 cm, dyner, puder, udtræksspisebord, service til 4 personer, kogegrej findes i fælleskøkken, grill og havemøbler, udendørskøkken samt grillhytte og sauna

LÆS MERE
28
nov

Skovhytte 5 personer

Hytte uden bad, toilet og vand. 1 værelse med 3/4 seng, 1 værelse m/køjeseng & sovesofa m/ dyner og puder El varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler.

LÆS MERE
27
nov

Haslehytte 8 personer

Hytte til 8 personer uden bad, toilet og vand. 2 værelser m/ køjesenge & hems m/ dyner og puder El varme, fuldt udstyret køkken samt terrasse m/ grill og havemøbler.

LÆS MERE
26
nov

HYTTE PRISER

Ankomst fra kl.15.00 og afrejse senest kl. 10.00. Linnedpakke kan tilkøbes til kr 90,- pr.sæt. Husdyr må gerne medbringes dog er slutrengøring obligatorisk. Se priser under læs mere.

LÆS MERE

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage på +45 40 10 10 65 og CAMPBARDO med os…

HYTTER

Vi tilbyder 9 forskellige hytter typer, fra billige primitive hytte til øens største luksus hytter. De fleste med toilet og bad. Alle vore hytter har fuldt udstyret køkkener, hyggelig terrasser med grill samt gratis wifi. Uanset hvad du søger har vi hytten til jer.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Vågn op til duften af nyrøget sild, fra en af de bornholmske røgerier, som ligger ved siden af campingpladsen, eller nyd den smukke solnedgang over Østersøen. Gratis wifi.

GLAMPING

Glamping på 1. klasse. Oplev campingferie og den hyggelige atmosfære på vores campingplads. Bo i en af vores 2 til 4 personers familietelte. Teltferie der kombinerer det bedste fra naturen, med luksus og komforten fra dit hjem, selvfølgelig med gratis wifi.

CAFÉ & PIZZERIA

Kom og besøg vores hyggelig Cafe og Pizzeria, som både til frokost og aften, tilbyder et stort udvalg af lækre retter og spydsteg kyllinger. På vores overdækket udendørs terrasse, har du mulighed for at nyde et godt måltid med hele familien.

VANDLAND

Swimmingpool og børnebassin til de helt små samt Spash Vandland. 27 grader varmt vand, pool med massage dyse, vandfountainer til velvære for nakke og skulder samt relax område med solvogne. Altid uddannet livredder i pool området.

ALL INKLUSIVE

All Inklusive er ferie for familier, der medbringer egen campingvogn eller telt, der uden at skulle tænke på budget, kan holde sommeferie inklusiv alt det sjove. I All Inklusive tilbuddet, får  i alle dage lækker mad, drikkevarer og fri adgang til pladsen aktiviteter.

SOMMERHUSE

GRUPPER

FOLKEMØDE

3 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Nordskoven Strand Camping, Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab Bornholmslinjen…  Vi tilbyder stadig pakkerejser og glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 3 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser. I kan selv vælge om I ønsker at booke færge og ophold som en samlet pakke eller kun ophold på Camp2Go.dk.

BOOK MED FORDELE

De tre stjernepladser Bornholm = 3 i 1 fordel
3 campingpladser på Borholm har lavet et samarbejde

Vi har i flere år samarbejdet om at få flere gæster til at besøge dejlige Bornholm, ved at vores rejsebureau Camp2Go der har solgt pakkerejser til rigtig mange gæster.

Nu vil vi også gerne udvide det samarbejde til at give vore gæster et endnu bedre ophold på vore campingpladser mens de er på øen. Tanken er hvis du bor på en af vore pladser, så vil de andre pladsers faciliteter stå til din rådighed

© Copyright - Camp2Go - Tel. +45 40 10 10 65 - info@camp2go.dk