Skriv til os

hele året rundt...

HASLE CAMPING & HYTTEBY

Book din ferie i vores online bookingsystem.

HASLE CAMPING

GLAMPING – TELTE

Glamping er et begreb der dækker over en ny form for luksuscamping. Vi kan kalde det teltferie på 1. klasse. Det er som at bo på et hotel værelse bare ude i naturen. Oplevelse af solopgangen, solnedgangen, fuglekvidder eller stille regndråber virker som balsam for sjælen.

  • 2 eller 4 sovepladser
  • Boxmadresser
  • Træterasse – grill – havemøbler
  • Køleskab – køkkenservice – kaffemaskine – elkedel
  • Spisebord – hyggelampe
  • Dyner – puder

Morgenbrød kan bestilles dagen før, så er det pakket og klar til afhentning.

På pladsen findes udendørs Vandland både til store og til små, Mini-golf, buffet restaurant Krudthuzet ( kun højsæson ) en ny overdækket cafe med masser af lækre cafe retter samt Takeaway og pizzeria. Vi har også en hyggelig sauna, stor grillhytte samt udendørs grill som frit kan benyttes.

Hver onsdag i højsæsonen kan du opleve vores store udendørs grillbuffet med live musik, vel nok det største grillarrangement på øen.

Indtjekning kl 15.00 og afrejse kl. 10.00

HYTTER

Vi tilbyder 9 forskellige hytter typer, fra billige primitive hytte til øens største luksus hytter. De fleste med toilet og bad. Alle vore hytter har fuldt udstyret køkkener, hyggelig terrasser med grill samt gratis wifi. Uanset hvad du søger har vi hytten til jer.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Vågn op til duften af nyrøget sild, fra en af de bornholmske røgerier, som ligger ved siden af campingpladsen, eller nyd den smukke solnedgang over Østersøen. Gratis wifi.

GLAMPING

Glamping på 1. klasse. Oplev campingferie og den hyggelige atmosfære på vores campingplads. Bo i en af vores 2 til 4 personers familietelte. Teltferie der kombinerer det bedste fra naturen, med luksus og komforten fra dit hjem, selvfølgelig med gratis wifi.

CAFÉ & PIZZERIA

Kom og besøg vores hyggelig Cafe og Pizzeria, som både til frokost og aften, tilbyder et stort udvalg af lækre retter og spydsteg kyllinger. På vores overdækket udendørs terrasse, har du mulighed for at nyde et godt måltid med hele familien.

BADELAND

Swimmingpool og børnebassin til de helt små samt Spash Vandland. 27 grader varmt vand, pool med massage dyse, vandfountainer til velvære for nakke og skulder samt relax område med solvogne. Altid uddannet livredder i pool området.

OUTDOOR AKTIVITETER

Yoga & aktiviteter på Dueodde Familiecamping. Få pulsen op og glade stunder med aktiviteter for hele familien. Yoga og aktiviteter koster kr. 50,- pr. gang pr. person. Til dig der trænger til at forkæle og mærke dig selv.

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage på og CAMPBARDO med os…

3 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Rønne Strand Camping, Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab BORNHOLMSLINJEN… Tjuhej, hvor det går… Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 3 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 20 14 68 49 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00 – Nordskoven Strand Camping +45 40 20 30 68