Skriv til os

hele året rundt...

HASLE CAMPING & HYTTEBY

Book din ferie i vores online bookingsystem.

HASLE CAMPING

TELT – CAMPINGVOGN – AUTOCAMPER

En rigtig hyggelig campingplads, tæt på by, skov og den fineste badestrand 200 meter fra campingpladsen samt en masser af oplevelser lige rundt om hjørnet.

Alle vores pladser har nemme tilkørselsforhold, og de fleste pladser er omkranset af hække.

Gratis Wifi på hele camping pladsen.

På Hasle camping er hunde velkommen, men de skal altid være i snor, og må selvfølgelig ikke forstyrre andre gæster.

På pladsen findes udendørs Vandland både til store og til små samt nyt sauna område med infrarøde kabiner, entre mod betaling. Se Vandland

18 huls -Minigolf og stangtennis, se vores aktivitetsbillet

Vores Cafe Solskin tilbyder lækre cafe retter samt Takeaway og pizzeria.
Se Menu

Benyt gratis vores udendørs sauna tønde som du optænder med brænde, prøv også vores hyggelige grillhytte. Gratis wifi på hele pladsen.

Indtjekning og afrejse kl. 12.00.

HYTTER

Vi tilbyder 9 forskellige hytter typer, fra billige primitive hytte til øens største luksus hytter. De fleste med toilet og bad. Alle vore hytter har fuldt udstyret køkkener, hyggelig terrasser med grill samt gratis wifi. Uanset hvad du søger har vi hytten til jer.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Vågn op til duften af nyrøget sild, fra en af de bornholmske røgerier, som ligger ved siden af campingpladsen, eller nyd den smukke solnedgang over Østersøen. Gratis wifi.

GLAMPING

Glamping på 1. klasse. Oplev campingferie og den hyggelige atmosfære på vores campingplads. Bo i en af vores 2 til 4 personers familietelte. Teltferie der kombinerer det bedste fra naturen, med luksus og komforten fra dit hjem, selvfølgelig med gratis wifi.

CAFÉ & PIZZERIA

Cafe Solskin tilbyder hjemmelavet pizzaer, cafe retter, ovnstegte kyllinger, børne retter og is desserter til de lækkersultne, fra det italienske is firma Bravissimo.

BADELAND

Swimmingpool og børnebassin til de helt små samt Spash Vandland. 27 grader varmt vand, relax område med solvogne. Nyt sauna område med infrarøde kabiner, behagelig og lindrende varme til muskler og led.

AKTIVITETSBILLET

Med en aktivitetsbillet kan du vælge imellem, en hele dag i vores Vandland, et spil på vores 18 – huls Minigolf bane eller et spil Stang Tennis med en god ven, en sjov dyst både for børn og voksne.

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage og CAMPBARDO med os…

2 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab BORNHOLMSLINJEN… Tjuhej, hvor det går… Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 2 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 40 10 10 65 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00