Skriv til os

hele året rundt...

DUEODDE FAMILIECAMPING & HOSTEL

Book din ferie i vores online bookingsystem.

DUEODDE CAMPING

5 PERSONERS LEJECAMPINGVOGNE

Campingplads med sydlandsk stemming…

Har du lyst til at prøve campingferie, når det er allerbedst? Lej en campingvogn og glæd jer til en rigtig afslappende ferie på Dueodde Familiecamping & Hostel. Vi har gjort alt klar for jer, og er sikre på at dig og din familie vil nyde ferien fra første minut.

Få hundrede meter til Østersøens dejlige atmosfære og lækre strand, er camping på Dueodde Familiecamping & Hostel et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser.

Hos os kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Vi har FREE WIFI og i højsæsonen er der gratis yoga og aktiviteter.

På Dueodde kan leje. 5 personers campingvogne. I er sikret den helt rigtige campingstemning, endda uden alt besværet med at sætte fortelt op og bakke rundt med campingvognen.

Campingvognen er med fortelt, havemøbler samt udstyret med tekøkken, service, lille køleskab, kaffemaskine, dyner og puder. Sengelinned medbringes eller kan lejes for dkr. 75,- pr. sæt. Håndklæde dkr. 25,-

Campingvognen er til rådighed fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og skal på afrejsedagen forlades senest kl. 11.00.

Husdyr må ikke medbringes.

VÆRELSER

Vi tilbyder overnatning med afslappet og uformel atmosfære. Vores Hostel har plads til alle, både – børn og voksne – og til dig der vandrer, cykler eller udforsker øen i bil. Værelserne er alle med eget badeværelse.

TILBUD

WOOOOOOOW Her finder I her mange andre spændende  tilbud gennem hele sæsonen. Gå ikke glip af stærke ferie tilbud. Det har aldrig været billigere at holde ferie på Bornholm og heller aldrig været bedre Så CAMPBARDO med os…

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede meter til Østersøens dejlige atmosfære og lækre strand, er camping på Dueodde et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser.

CAFÉ DUEODDE

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne Bornholm byder på giver god appetit. I Cafeen serverer vi saftige bøffer, pizzabuffet med salatbar, børneretter og isbar. Kun 50 meter fra cafeen  er der legeplads med hoppepude.

SVØMMEHAL

Svømmehallen på campingpladsen er en sikker vinder. Her kan I nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 30 grader og vandet op til 28 grader. Vandlandet har swimmingpool, børnebassin, sauna og rutsjebane.

YOGA & AKTIVITETER

Yoga og andre aktiviteter placeret i den mest pragtfulde natur. Sand træning på stranden. Gratis yoga & aktiviteter til alle vores boende gæster. Til dig der trænger til at forkæle dig selv.

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage og CAMPBARDO med os…

2 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab BORNHOLMSLINJEN… Tjuhej, hvor det går… Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 2 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 40 10 10 65 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00