Skriv til os

hele året rundt...

DUEODDE FAMILIECAMPING & HOSTEL

Book din ferie i vores online bookingsystem.

DUEODDE CAMPING

TELT – CAMPINGVOGN – AUTOCAMPER

Campingplads med sydlandsk stemming…

Camping på Bornholm i egen campingvogn, telt eller autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede meter til Østersøens dejlige atmosfære og lækre strand, er camping på Dueodde Familiecamping & Hostel et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser.

Hos os kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Vi har FREE WIFI og i højsæsonen er der gratis yoga og aktiviteter.

Vi har mange forskellige typer pladser, så her er noget for alle, uanset om du ønsker sol, læ, skygge eller udsigt. Flere af pladserne ligger tæt på campingpladsens legeplads, så du kan holde øje med de mindste fra forteltet.

Vores teltpladser placeret tæt ved stranden, de fleste med havudsigt. Her er afstanden faciliteterne lidt længere, men vi lover dig, at du også kommer til at bo godt.

VÆRELSER

Vi tilbyder overnatning med afslappet og uformel atmosfære. Vores Hostel har plads til alle, både – børn og voksne – og til dig der vandrer, cykler eller udforsker øen i bil. Værelserne er alle med eget badeværelse.

TILBUD

WOOOOOOOW Her finder I her mange andre spændende  tilbud gennem hele sæsonen. Gå ikke glip af stærke ferie tilbud. Det har aldrig været billigere at holde ferie på Bornholm og heller aldrig været bedre Så CAMPBARDO med os…

LEJE CAMPINGVOGNE

Har du lyst til at prøve campingferie, når det er allerbedst? Lej en campingvogn og glæd jer til en rigtig afslappende ferie. Vi har gjort alt klar for jer, og er sikre på at dig og din familie vil nyde ferien fra første minut.

CAFÉ DUEODDE

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne Bornholm byder på giver god appetit. I Cafeen serverer vi saftige bøffer, pizzabuffet med salatbar, børneretter og isbar. Kun 50 meter fra cafeen er der en til legeplads med hoppepude.

SVØMMEHAL

Svømmehallen på campingpladsen er en sikker vinder. Her kan I nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 30 grader og vandet op til 28 grader. Vandlandet har swimmingpool, børnebassin, sauna og rutsjebane.

YOGA & AKTIVITETER

Yoga og andre aktiviteter placeret i den mest pragtfulde natur. Sand træning på stranden. Gratis yoga & aktiviteter til alle vores boende gæster. Til dig der trænger til at forkæle dig selv.

MANGLER DU EN FÆRGEBILLET ?

Book din færgebillet hos Bornholmslinjen og CAMPBARDO med os…

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE ?

Kontakt os alle ugens dage og CAMPBARDO med os…

2 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab BORNHOLMSLINJEN… Tjuhej, hvor det går… Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 2 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 40 10 10 65 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00