Skriv til os

hele året rundt...

HASLE CAMPING & HYTTEBY

Book din ferie i vores online bookingsystem.

CAFÉ / PIZZERIA

 FROKOST –  AFTENBUFFET – PIZZA

Når sulten melder sig har vi flere muligheder for at tilbyde dig et lækkert måltid.

I vores cafe har vi åben hele dagen med forskellige frokostretter, lækre burger og sprøde pizzaer. Prøv vores populære frokost pizza til 60 kr.

Hver aften kl. 17.00 er vores spydstegte kyllinger klar til at komme ud af ovnen, hertil kan du vælge flødekartofler, pommes frites samt coleslaw salat. SE MENU

Bliver du lækker sulten så slut af med en lækker italiensk is fra Bravissimo.

I vores Cafe Solskin serverer vi mange forskellige lækre cafe retter samt hjemmelavet pizzaer.

HYTTER

Vi tilbyder 9 forskellige hytter typer, fra billige primitive hytte til øens største luksus hytter. De fleste med toilet og bad. Alle vore hytter har fuldt udstyret køkkener, hyggelig terrasser med grill samt gratis wifi. Uanset hvad du søger har vi hytten til jer.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Vågn op til duften af nyrøget sild, fra en af de bornholmske røgerier, som ligger ved siden af campingpladsen, eller nyd den smukke solnedgang over Østersøen.

GLAMPING

Glamping på 1. klasse. Oplev campingferie og den hyggelige atmosfære på vores campingplads. Bo i en af vores 2 til 4 personers familietelte. Teltferie der kombinerer det bedste fra naturen, med luksus og komforten fra dit hjem, selvfølgelig med gratis wifi.

CAFÉ & PIZZERIA

Kom og besøg vores hyggelig Cafe og Pizzeria, som både til frokost og aften, tilbyder et stort udvalg af lækre retter og spydsteg kyllinger. På vores overdækket udendørs terrasse, har du mulighed for at nyde et godt måltid med hele familien.

VANDLAND

Swimmingpool og børnebassin til de helt små samt Spash Vandland. 27 grader varmt vand, pool med massage dyse, vandfountainer til velvære for nakke og skulder samt relax område med solvogne. Altid uddannet livredder i pool området.

TILBUD

Det har aldrig været billigere at holde ferie på Bornholm, med stærke ferietilbud har det heller aldrig været bedre… Vi har tilbud til campisten, familien, pensionisten, bare os, børnene og til dem der ikke vidste der også var et tilbud til dem.

3 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Rønne Strand Camping, Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 20 14 68 49 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00 – Nordskoven Strand Camping +45 40 20 30 68