Skriv til os

hele året rundt...

DUEODDE FAMILIECAMPING & HOSTEL

Book din ferie i vores online bookingsystem.

CAFÉ DUEODDE

MORGENBUFET – FROKOST –  AFTENBUFFET – PIZZA BUFFET

Cafe stemning på sydens Dueodde…

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne Bornholm byder på giver god appetit. I Cafeen serverer vi saftige bøffer, pizzabuffet med salatbar, børneretter og isbar. Cafeen har et legerum og kun 50 meter til legeplads med hoppepude.

Her kan hele familien få lidt at spise og de voksne nyde en kop kaffe, gratis wifi, mens børnene leger lige i nærheden.

Lækker morgenbuffet

Der er en morgenbuffet med friskbagt brød hver dag fra kl. 8.00 til kl. 10.00. Serveres kun i højsæsonen ( 01.07 – 18.08) og under Folkemødet. I lavsæson henviser vi til vores butik, hvor der kan købes morgenbrød, kaffe, juice m.m.

Vi serverer en lækker og varieret morgenbuffet:

  • Friskbagt morgenbrød
  • Rugbrød, franskbrød og toastbrød
  • Røræg, pølser og frikadeller
  • Marmelader og Nutella
  • Havregryn, cornflakes & müsli
  • Diverse pålæg og ost
  • Kaffe og te
  • Mælk, ymer & yoghurt
  • Vand og  3 slags juice
  • Frisk frugt

Morgenbuffet bestiller I i forbindelse med booking eller ved ankomst.
Pris kr. 75,-
Børn (u/ 12 år) kr. 35,-

Frokost

Bornholm, stranden, yoga og oplevelser sætter sit præg på sulten. I højsæsonen fra 12.00 17.00 serverer vi hjemmelavede pizza, burger og børenretter.

Lækker pizzabuffet

Vi har pizzabuffet inkl en lækker og varieret salatbar hver aften fra kl. 17.30 til kl. 21.00 i højsæsonen. I lavsæsonen fredag – søndag i samme tidsrum. Vores pizzaer er alle tilberedt fra bunden af.

Møre bøffer

Vi serverer møre bøffer i samme tidsrum som pizzabuffet. Vores kød er nøje udvalgt og serveres med lækker salabuffet, sauce og andet tilbehør.

Pizza ud af huset

I caféens åbningstider kan der afhentes pizza. Gå ikke glip af Bornholms BEDSTE pizzaer!!!

VÆRELSER

Vi tilbyder overnatning med afslappet og uformel atmosfære. Vores Hostel har plads til alle, både – børn og voksne – og til dig der vandrer, cykler eller udforsker øen i bil. Værelserne er alle med eget badeværelse.

CAMPING

Bornholm i egen campingvogn, telt, autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede meter til Østersøens dejlige atmosfære og lækre strand, er camping på Dueodde et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser.

LEJE CAMPINGVOGNE

Har du lyst til at prøve campingferie, når det er allerbedst? Lej en campingvogn og glæd jer til en rigtig afslappende ferie. Vi har gjort alt klar for jer, og er sikre på at dig og din familie vil nyde ferien fra første minut.

CAFÉ DUEODDE

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne Bornholm byder på giver god appetit. I Cafeen serverer vi saftige bøffer, pizzabuffet med salatbar, børneretter og isbar. Cafeen har et legerum og kun 50 meter til legeplads med hoppepude.

SVØMMEHAL

Svømmehallen på campingpladsen er en sikker vinder. Her kan I nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 30 grader og vandet 28 grader. Vandlandet har swimmingpool, børnebassin, sauna og rutsjebaner.

YOGA & VELVÆRE

Yoga i vores skønne telt placeret i den mest pragtfulde natur. Sand træning på stranden. Gratis yoga, sandtræning og zumba til alle vores boende gæster. Til dig der trænger til at forkæle dig selv.

3 CAMPINGPLADSER

Velkommen til Nordskoven Strand Camping, Hasle Camping & Hytteby og Dueodde Familiecamping & Hostel.

Vi vil gøre alt for, at du får den allerbedste campingferie – hos os er personlighed, god kvalitet og service altid i højsæde.

Bornholm har fået et nyt færgeselskab Bornholmslinjen…  Vi tilbyder stadig pakkerejser og glæder os til at byde jer velkommen til vores paradisø, såååååå…CAMPBARDO med vores 3 campingpladser og BOOK online din ferie med masser af nye gode tilbud & oplevelser. I kan selv vælge om I ønsker at booke færge og ophold som en samlet pakke eller kun ophold på Camp2Go.dk.

BOOK MED FORDELE

De tre stjernepladser Bornholm = 3 i 1 fordel
3 campingpladser på Borholm har lavet et samarbejde

Vi har i flere år samarbejdet om at få flere gæster til at besøge dejlige Bornholm, ved at vores rejsebureau Camp2Go der har solgt pakkerejser til rigtig mange gæster.

Nu vil vi også gerne udvide det samarbejde til at give vore gæster et endnu bedre ophold på vore campingpladser mens de er på øen. Tanken er hvis du bor på en af vore pladser, så vil de andre pladsers faciliteter stå til din rådighed

Copyright © Camp2Go - Dueodde Familiecamping +45 40 10 10 65 – Hasle Camping & Hytteby +45 56 94 53 00