Born 2 retreat

 

5 dages lækker og afslappende oplevelse fyldt med smuk natur, yoga, funktionel træning, dans og meditation.

Vores ønske for deltagere på Born2retreat er at give dem ro til at komme sig selv nærmere samt let tilgængelige redskaber til at finde fred og glæde i rejsen mod selv kærlighed. En rejse der skal være et friskt pust tilsat en masse fede “aha” oplevelser med plads til både grin og gråd.
Et mix af svedig træning, lækker dans og spændende meditation og yoga giver sammen med den helt specielt magiske Bornholmske natur – deltagere en unik mulighed for at finde form og balance i krop og sin”.

Vi giver dig et friskt pust og tid til fordybelse og selvudvikling både mentalt og fysisk.
Du skal vandre og meditere i den smukkeste klippe natur, lave yoga i morgensolen og danse på stranden i det fineste sand.

Du har mulighed for at komme helt ned i gear, genoplade dine batterier og bare nyde at blive ført og guidet igennem 5 dages forkælelse.
Vi sørger for alt, du skal hverken tænke på transport eller forplejning, alt er tilrettelagt for dig. Det eneste du skal er at læne dig tilbage og nyde turen.

Alle kan deltage. Uanset om du i forvejen træner, eller aldrig har- vil Nomi Kronberg finde og undervise dig på dit niveau.

Vi har udformet programmet for de 5 dage således at du udover undervisning vil have tid til at slappe af.

Du har “fri” formiddag og eftermiddag til bare at være. Du kan surfe og bade, tage en lur eller udforske alle de fantastiske oplevelser Bornholm har at byde på.

Din base vil være på Dueodde Familiecamping & Hostel hvor du kan vælge at bo i telt eller værelse og du har mulighed for at bo alene, eller dele med andre.

Vi har sørget for din transport til og fra København/Dueodde, ønsker du en anden form for transport til og fra øen (fx. fly eller bil), hjælper vi dig gerne med at arrangere det. Vil du komme dage før retreatet eller blive efterfølgende, er du meget velkommen. Det vil vi selvfølge også være behjælpelige med.

Ved tilmeldning til fuld pris, kan man medbringe person nr. 2 til 1/2 pris, kontrak Nomi for mere information.

Kontakt Nomi for booking på: nomi@groovedance.dk

 

De bedste tilbud lige nu